Kristel oli viikonloppuna jakanut Salaisia Neuleystäviä ja olipas niin mukava alkaa suunnitella miten omaa ystävää muistaisi.  Luin hänen bloginsa alusta loppuun ja nyt on pää täynnä ajatuksia ja suunnitelmia miten häntä ilahduttaa. Tämä on kyllä huisin mukava juttu!

Olin lasten kanssa muutaman päivän reissussa Etelä-Pohjanmaalla ja tulipas sitten taas tehtyä lankaostoksia. Tapion Kaupasta ostin tarjous-Woolia omaa puseroa varten sekä vaaleansinistä ja syvänpunaista Maijaa lasten neuleita varten. Ja ostinpa minä Merinosilkiäkin vyyhdin ja nyt mietin sille sopivaa huivimallia. Tuurissa Keskiselläkin pyörähdin ja sieltä mukaan tarttui parit bambuiset sukkapuikot ja uutta, ihanan ruskeaa Nallea, josta tulee pitsineuletakki itselleni.  Tuo Tapion Kauppa on kyllä mahtava liike, sekä valikoimansa että palvelun puolesta.  Siellä kannattaa ehdottomasti vierailla jos vaan siellä päin on liikkeellä!  Heille tulee ihan lähiaikoina Garnstudion lankojen maahantuonti!! Esimerkikis Dropsin Alpacaa heille tulee 19 eri väriä ja hinta tulee jäämään alle 4 euron! Hienoa!

Vähän tuli neulottuakin. Pojalle sain takakappaleen Isoveli-neuleeseen valmiiksi ja teinpä minäkin välipalana blogikansan suosiossa olleen hiuspannan. Kuvia tullee huomenissa.