Oikein paljon kiitoksia edellisen postauksen kommenteista. Iladuttivat kovasti mieltäni! Kommentteja on mukava saada, aiheesta kuin aiheesta. Kriittistäkin.  Ja ihan huisia on se, että blogillani on Blogilistan mukaan jo 32 tilaajaa, vaikka listalla olen ollut vasta muutamia päiviä. KIITOS!!

Kommenteissa kysyttiin esiteltyjen vauvan tossujen mallia. Etsimisen (samalla löysin muutakin tärkeää) jälkeen löysin oikea lehden ja se ei olekaa Moda kuten väitin, vaan Kauneimmat Käsityöt 4/2003. Kyseisessä lehdessä on oikein kiva mallisto vauvan vaatteita samaan sarjaan kuin esitellyt tossutkin. Rebekka, jos et saa käsiisi kyseistä lehteä, voinen auttaa sinua :)

Eilen jatkoin taas pätkän verran Miehen neuletta ja välillä viimeistelin nämä kauan loppusilausta vailla valmiina olleet työt:

Vauvan setti Dropsin Alpacasta. Väri on sellainen utuinen vihreä. Myssy ja tumput on tehty Sian mainioilla ohjeilla ja sukat omasta päästä. Kuvassa myssy näyttää kovin pieneltä muihin asusteisiin verraten :)  Nämä pääsevät ensiviikolla erästä pientä vauvaa lämmittämään.


Tytön raidallinen bolero on tehty Modan 3/2006 mallin nro 39 mukaan. Saumat eivät ole tässä(kään) esittelykelpoiset. Puuvillaneuleisiin on mielestäni vaikea saada nätit saumat.  Tyttö tästä kyllä tykkää, se lienee pääasia.