Lankavuoressa on taas tuhottu sukkalankoja ihan urakalla. Sukkia on valmistunut kolme paria. Nyt kun elämä on muuten niin hektistä, on päänuppia helppo rentouttaa tälläisillä superhelpoilla neulomuksilla.  Aloitin neulomaan "saksalaista mysteerihuiviakin",  mutta totesin sen tähän elämänvaiheeseen liikaa ajattelua ja tarkkuutta vaativaksi. Joskus myöhemmin on sen aika. Tai sitten neuloskelen sitä kerroksen silloin, toisen tällöin.Pienet ovat kokoa 22,  Seitsemän veljestä langan jämiä 34g.  Nämä saa kummitytön veli. Hänelle tuli suru kun siskonsa sai synttärilahjassa villasukat.  Lupasin sitten hänellekin omat.
Isommat ovat kokoa 42, myös Seitsemän veljestä lankaa. Näihin upposi kokonaista 104g. Työkaveri joutui/pääsi  pitkälle sairaslomalle jokunen viikko sitten. Häntä ajattelin näillä sukilla ilahduttaa.Näihin sukkiin on käytetty rinsessasetistä tuttua mallineuletta. Nämäkin Seitsemää veljestä ja kulutus 92g. Joku saanee nämä joskus joksikin lahjaksi.

Näiden helppojen neulomuksien jälkeen taidan jatkaa ihan yhtä helpoilla. Tyttö tarvitsee villasukat, Mies  sormikkaat, itse tarvitsisin kämmekkäät ja pipon.  Näillä jatketaan.

En ole varmaan muistanut kertoakaan, että sain toissa viikolla IK:n Fall07-lehden. Olin jo ihan varma että en tule sitä ikinä saamaan. Minähän tilasin ja maksoin lehden vuosikerran jo elokuun alussa. Kaksi tiukkasanaista sähköpostia tarvitsi, ennenkö lehteni sain. Toivottavasti seuraavat tulevat vähän helpommin.