Vuoden viimeiset neulomukset ovat nyt esittelyssä. Uusia ei taida enää tälle vuodelle ehtiä. Keskeneräisenä on kahdet sukat, mutta luulenpa että  molemmat joutavat purkuun. Sitten saan neulomusten puolesta aloittaa uuden vuoden puhtaalta pöydältä.

Sisko oli lainannut kirjastosta jokin aika sitten  Gotländsk sticksäm- kirjan. Siinä oli muutama tosi kiva kirjoneulelapas-malli. Tässä yhdet niistä:Mallin nimi on Vante rosenkransar. Minä toteutin nämä ohuesta Pirkka-langasta, jota meni 48g. 2.5mm puikoilla neuloin. Kyllä se vaan niin on, että ahkera (?) harjoittelu auttaa saamaan kirjoneuleesta tasaisempaa. Ja kunnon höyrytyskin  tekee ihmeitä.Tässä vielä samaisesta raitasukkalangasta kutaistut sukat kuin jo aiemminkin olen tehnyt. Värit näisssä ovat varsin makoisat.Nämä namupalat hypppäsivät ihan itsestään ostoskoriin kun vierailin taannoin GetKnittedin sivuilla. Värit suorastaan hehkuvat tummuudessaan. Tykkään, tykkään, tykkään.

Omaksi ilokseni listailin (tekisin jos osaisin hienon kollaasiin) tämän vuoden neulomukset:

Villasukkia 38 paria
Aikuisen neule 2
Päähineitä 8
Huivi 10
Käsineitä 19 paria
Lasten neule 5
Muuta pientä 9

Villasukkien määrä todellakin yllätti! Tiesin niitä kyllä paljon neuloneeni, mutta että noinkin paljon!  Tämä neulevuosi on ihan selvästi painottunut kaikkeen pieneen ja suht` vaivattomaan neulottavaan.  Ehkä se  on suoraan verrannollista muun elämän raskauden kanssa.

Näissä tunnelmissa toivottelen teille kaikille lukijoilleni ja blogissani vierailijoille

Oikein hyvää utta vuotta! Tuokoon se teidän jokaisen elämään juuri sitä mitä eniten toivotte ja
mikä teille tarpeellisinta onkaan! Kiitos kuluneesta vuodesta, tästä on hyvä jatkaa.