Hyvin samankaltaisen ongelman kanssa olen paininut pari viimepäivää kuin mitä systerikin blogissaan kirjoitti, eli lankaa on selvitelty syttyröiltä ja solmuilta enemmän ja vähemmän hermot piukalla. Mamma tosiaan kuoli jokin aika sitten ja häneltä jäi meille esim. kasa lankaa.  Lankojen mukana oli isot, sotkuiset vyyhdit ohuita villalankoja ja niitä nyt sitten on selvitelty. Tämä on vallan mielenkiintoinen projekti... Ei tässä ihan hirveästi taida järkeä olla?!Puolet vielä jäljellä tätä sinistä lankaa ja kaapissa olisi odottamassa samanverran punaista, paljon ohuempaa....  Mielenkiintoinen projekti sekin varmasti...

Mikä on tämä härveli?


Olin viikonloppuna reissussa ja käväisin mutkan Kauhavan Kangasaitassa ja toisen, isomman mutkan,  Tapion kaupassa. (Tapio oli laajentanut liikettään! Siellä todellakin ON Paljon Lankaa!!) Ostin lankaa, aika paljon lankaa. Ihan liikaa. Tarvetta ei olisi ollut kuin keskosen vaatteeseen tulevalle. Lankanarkomaani? Lankaholisti? Huoh.

Blogini täyttää kohta vuosia! Palataan siihen asiaan vähän myöhemmin uudelleen. Samaten palaan paremmalla ajalla Tintskun heittämään meemiin.

Nyt vielä sinistä lankaa selvittelemään.