Salainen ristipistoystävä hemottelee minut ihan piloille! Miten osaan elää tämän kierroksen jälkeen? En varmaan mitenkään. Sain jo toisen lahjan lokakuulle perjantain postissa. Ja ihana se olikin! Upeita, syvän värisiä Zweigertin pellavakankaita sekä kauniita lankoja. Lämmin kiitos!




Ystävä tilasi minulta kämmekkäät (48g) ja neuloin ne  ihanasta-ihanasta CascadeYarns:n langasta (Cascade 220 Paints). Tummat kämmekkäät ja syyshämäryys eivät ole paras mahdollinen yhdistelmä...  Langan väritys on kyllä ihan omaa luokkaansa ihanuudessa!



Me Oupsilaiset lahjoimme Hannaa (ei blogia) ja vauvaansa taannoin pikkuisella peitolla. Lennu kokosi peiton ja upeasti sen tekikin! Sanoi sen olevan ensimmäinen tekemänsä peitto, mutta sitä ei kyllä uskoisi. Niin hieno se on!  Käykää katsomassa Lennun blogista (blogattu 27.10). Minä pistelin peittoon tälläisen pikkuisen perhosen:



Sain kunniamaininnan Neula ja lankaa- blogin Srinityltä! Lämmin kiitos siitä! Kehut ja kunnia lämmittävät hurjasti mieltäni. Juuri nyt en millään ehdi miettiä kenelle sen jakaisin edelleen, nyt on riennettävä töihin sunnuntaita viettämään.

Ja muistakaahan edellisen postauksen mohair-lanka arvonta ;)