Yleensä en tykkää tehdä samoja malleja uudelleen, mutta nyt huomaan tehneeni  näin useampaankin kertaan. Kummallista, eikä ollenkaan minua.
Kun erään ystäväni tytär näkin Tyttäreni kevätsetin, hän halusi itselleen samanlaiset punaisena. Sellaiset hän sai ja kovasti olivat mieluisat. Nyt lankana oli Maija.Olen jo pitkään kaivannut itselleni ruskeaa huivia ja nyt tekaisin sellaisen itselleni Kitten Mohairista. Olisin tehnyt huivista vielä pidemmänkin, mutta allergiani pakotti lopettamaan juuri tuohon. Nyt en taida uskaltaa koskea mohairlankoihin hetkeen aikaan, niin rajun raktion siitä nyt sain. Nimenomaan mohairlangasta neulominen tuottaa tuskaa, kaulalla pystyn kyllä sitä pitämään ilman kummempaa reaktiota. Mittaa tälle huiville tuli 45cm x 125cm. Tässä mallineule on sama kuin aiemmin esitellyssä Tyttären Mohair-huivissa.Blogistaniassa on viimeaikoina keskusteltu kovasti blogien hyvistä, mutta myös ärsyttävisä puolista.  Keskustelua on ollut mielenkiintoista seurata. Minulle tämä Lankavuori on nimenomaan neuleblogi  ja sellaisena se saa pysyäkin. Muu elämäni ei kuulu tänne. Kirjoitusvirheitä, kielioppivirheitä ja huonoa suomen kieltäkin täältä varmasti löytyy, vaikka niitä yritän välttääkin. Olen ihan amatööri valokuvaamisessa, mutta siinä haluaisin kovasti kehittyä. En hallitse asetteluja, valotuksia ja zoomauksia. Kameranikin on aika töppö, enkä osaa senkään ominaisuuksia käyttää. Nautin katsella muiden blogeista kauniita kuvia, sellaisia haluaisin omaanikin. Tähän aion satsata... tai ainakin yritän.

Pidän monenlaisista blogeista. Pidän kauniista kuvista, upeita neuleista, ihan tavallisista neuleista, langoista, kirjoista ja mukavasta tyylistä kirjoitella. Ei ole niin nöpön nuukaa, vaikka kuvat olisivat vähän tärähtäneitä tai kirjoitusvirheitäkin löytyy.  En ole kauhean kriittinen muiden blogien suhteen. Eiköhän meille kaikille täältä blogistaniasta löydy oma paikka.

Tänään aion aloitella Tyttärelle vaalenpunaisesta (roosa?) Oliviasta neuletta. En tiedä vielä millainen siitä tulee... inspiraatiota odotellessa.

Toivon teille kaikille rauhaisaa pääsiäistä! 

EDIT: Vaidoin sivupohjan keväisempään. Näkyykö tämä teille hyvin?