Vihdoin ja viimein sain pääteltyä langat piposta ja kuvattua molemmat. Kauan se taas kestikin.Tässä Tyttären Utopia Hat. Lanka on kuvasta huolimatta tumman punaista. Smat ja Sisu yhteistuumin jaloistuivat lankavuoren pohjan uumenista tähän pipoon. 
Tässä taas Iskän päänlämmike. Mitähän lanka oli.... en kyllä muista. Pipo on väriltään tummanruskea.... nämä kuvausolosuhteet.....Poika valitteli ennen joulua villasukkien puutetta. Näin kauan kesti ne saada. Seitsemän veljeksen uutta raitalankaa, koko 34.


Vaikka täällä ei oikein mitään valmistukaan, on puikoilla monenlaista. On villatakki Tyttärelle, sukat Miehelle ja Tyttärelle, vauvanmekko tuttavien vauvalle ja vielä lisäksi pari salaista työtäkin on tekeillä.

Tuhannet kiitokset teille Kati, Mammuska ja Marika kukkasista! Ne lämmittivät kovasti mieltäni! Kaiken arkisen aherruksen ja pienten ja isompien elämänkolhujen keskellä tuollaiset asiat tuntuvat kovin hyviltä! Mietin kovasti keille tämän tunnustuksen jakaisin eteenpäin.... Tämä on vaikea juttu! 

Minulla on Blogilistan Suosikeissa yli 200 neule- ja ristipistoblogia. Toisia luen upeiden käsitöiden takia, toisia hauskan ja nokkelan tekstin takia, toisia taiteellisten kuvien takia ja lisäksi vielä  tuttavien blogeilla on tietenkin ihan erityinen merkitys. Koska en mitenkään osaa rajata mainitaa vain kymmenelle, en sitä voi tehdä. Niin moni sen ansaisisi.

Ja vielä, paljon kiitoksia kommenteista! Niitä on nii-iin kiva saada! On mukava tietää että joku lukee juttujani ja vielä kokee ne niin merkityksellisiksi että viitsii kommentoida! Se lämmittää sydäntä.