Pian on tämäkin kuukausi takana päin ja on aika esitellä tämän kuun viimeiset neulomukset.


Eräänä päivänä kun lueskelin blogeja, tuli Poika kurkkimaan olan yli ja näki jonkun blogissa esittelyssä olevan Haisulin. Sen nähtyään totesi haluavansa samanlaisen.  Tässä meidän versio Haisulista:Koska lankavuoresta ei löytynyt Foxia, korvattiin se Marks&Kattens`n Teddy-langalla + Seitsemän veljestä langalla.  Lankoja tähän otukseen kului 74g. Tämä oli hauska projekti!

Lankakorissa (yhdessä niistä monista) on pyörinyt kauan yksinäinen kerä Melli-lankaa. Se sai nyt uuden olomuodon patalappuina. Neuloin siitä Vaaka-tilkun tyyliin lappuja ja annoin lasten huovuttaa ne käsin.  Lapsilla oli hauskaa huovustushommissa.  Mellilappuihin upposi lankaa yht. 84g. Kuvassa patalappujen kaverina mustat perusvillasukat, kokoa 25  (48g).Mitä saadaan tulokseksi,  kun neulojan työpaikalle tulee näppäräsorminen asiakas, jolla on ylimääräistä aikaa, sopivat materiaalit ja koneet saatavilla ja intoa tehdä jotain hyödyllistä?-10% -projektin tilanne on lokakuulta seuraavanlainen:
Lankaa neuloutui 968g, lahjaksi sain 200g. Näiden jälkeen neulottavaksi vielä jää 1585g. On siinä vielä neulomista, mutta ei mahdotonta kuitenkaan.

Projektin lopputulos  voi kyllä keikahtaa ihan miten päin vaan, sillä marraskuussa on Tampereen käsityömessut, jonne OuNe:n  neulojien kanssa olen lähdössä. Marraskuun loppupuolella on vielä Helsingissä Mielenterveysmessut, jonne olen työkaverin kanssa menossa. Messujen yhteydessä vietämme yhden rokulipäivänkin Hkissä. Eli voiko langan määrän lisääntymiseltä välttyä? Ei.