Lennnun ristipistovaihdot
- blogin Jouluvaihdon lahja saapui minua ilahduttamaan perjantaina! Ja voi miten ihana se olikin! Sain lahjan Sisiliskokset-blogin Elliltä.Sain tosi kauniin pistellyn enkelipussukan, huovutetun pikkupussukan sisällään punaisia nappeja joilla voin sen koristella, itsevärjätyistä kankaista tehdyn neulavihon, namia ja sydänkoristeen. Ja olipa mukana vielä lankatokka ja kangastakin. Monipuolinen ja ajatuksella koottu lahja! Lämmin kiitos sinulle tosi kivasta lahjasta!

Minäkin olen oman lahjani jo torstaina lähettänyt ja nyt jännään milloin se saapuu perille!

Parit pikkulapaset neuloin  Ullan Hippa-lapasten ohjeen pohjalta muistin varassa. Neulomus töissä ja ohje kotona; joten oli vain muisteltava ja kokeiltava että mitenkäs se hippa nyt alkaakaan lapasta kiertämään. Ei noista samanlaisia tullut, mutta idea kuitenkin Hippa-lapasista.Vihreät ovat Jannea (30g) ja isommat Polkkaa (38g).  Kuvio näyttää kivalta sekä yksivärisessä että kirjavassa langassa.

Vähän suurempi käsityö on tässä:


Tämä 7 viikkoinen borderterrierin tyttöpentu muutti meille loppuviikosta ja siinäpä sitä hoivaamista ja käsityötä sitten onkin ihan riittämiin! Ihana, ihana,  hauvelimme :)