Eilen illalla ja yöllä Vuodatus tökki ihan  kunnolla ja näkyypä nytkin päivittelevän Suosikki-listan blogeja ihan omaa tahtiaan. Katsotaanpa onnistuuko Oikea päivitys ollenkaan :)

Nyt esittelen  SNY:ltä saamani viimeisen lahjan ihan kuvan kera:


Eikös olekin ihana lahja?!  Tuo suklaa oli (nimenomaan OLI ) taivaallisen hyvää, kahvi taitaa olla liki parasta ikinä maistamaani ja tuo lanka -voe mahoton!  Kauniin ruskeaa Rowanspun 4 ply lankaa monen monta vyyhtiä. Tuosta määrästä saa jo vaikka mitä. Kyselit kirjeessä että mahdanko tykätä tuosta langasta. Hauska yhteensattuma, sillä samana päivänä kun sain lahjasi, oli tarkoituksenani esitellä täällä blogissa tämä vastikään valmistunut kauluri Miehelleni,


jonka tein tumman harmaasta Rowanspun 4ply langasta kaksinkertaisena. Tämä oli ensimmäinen neulomani vaate/asuste tuosta langasta. Aioin kertoa että lanka on todella mukavaa neulottavaa, pehmeää ja miellyttävää käsissä. Siis, tykkään tuosta langasta kovasti :)

Marja, kiitos vielä kerran ihan kaikista lahjoista. Ne olivan kaikki nii-iin ihania ja nappi-osumia :)

Mitenkähän sitä oikein osaa elää nyt  kun SNY-kierros loppuu? Tätä tulee ikävä. Oli niin ihana saada lahjoja, mutta todella ihana niitä on ollut suunnitella ja lähettääkin. Minä en kylläkään ole vielä paljastanut itseäni....

Nappasin Tytöstä kuvan. Hänellä sattui olemaan yllään viime talvena hänelle neulomani mohairpusero (Kitten mohairia muistaakseni). Malli on viime talven Kauneimman Käsityöt lehdestä (tarkistan lehden ja mallin numeron jossain vaiheessa). Tämä on sellainen tyttö-tyttö-neule :)   

Neuleen alla oleva t-paita näkyy läpi...

Nyt blogikierrokselle :)