Kun töissä kuluu aikaa enemmän kuin pitäisi, kun aikataulut ovat tiukalla (ja hermot vielä tiukemmalla) ja kaiken aikatauluttaminen ja yhteensovittaminen tökkii pahemman kerran, neulotaan perus sukkia. Yksinkertaista, tarpeellista, helppoa. Kädet tekevät, pää lepää.

 

 

Naisten (kokoa 36) villasukat Novitan Seitsemän veljestä Polkka-langasta (86g). Miesten (kokoa 43) sukat erilaisista Seitsemän veljestä  jämistä (120g).

 

Eilen sain ihanaa postia! Salainen ristipistoystävä yllätti minut vielä näin loppukuusta kauniilla kortilla ja tosi ihanalla Bent Creek-mallilla! Poika pyysi heti tekemään mallin itselleen. Taidankin sen aloittaa jo tulevana viikonloppuna.  Lämpimät kiitokset sinulle, Ystävä! Teit viikostani paljon paremman.

 

 

Pari päivää sitten pengoin yhtä kaappia (jossa olen joskus aikoinaan säilyttänyt käsityötavaroita, mutta jossa nykyään on sekalainen seurakunta kaikenlaista pikkukrääsää ja turhaa sälää). Arvatkaas mitä löysin?  

Tätä mallia olen pistellyt joskus aika monta vuotta sitten, veikkaisin vuotta 2003.  Malli on Passione Ricamon Winter Fairy Spirit. Jostain syystä se on kuitenkin jäänyt kesken ja hautautunut vuosiksi. Ajattelin tuota nyt alkaa  pistelemään pikkuhiljaa.  Näkyypä siinä olevan selkeä virhekin, purkamisella saan aloittaa.  Olin ihan tämänkin työn unohtanut. Mitähän kaikkea kätköistäni viedä löydänkään?!