Vapaapäivä töistä, lapset koulussa ja Mies töissä... oiva tilaisuus levittää ihan kaikki langat levälleen ja katsella että mitä kaikkea sitä oikein omistaakaan! Ja omistan minä, ihan järkyttävän paljon lankaa. Tai ihanan paljon lankaa. Riippuu ihan näkökulmasta. Löytyi paljon unohdettuja helmiä ja aarteita, löytyi turhia ja hyvin marinoituneita. Mutta löytyi monta kivaa ideaakin!

Mustaa villaa-blogissa kyseltiin sukkalankamääriä taannoin....Onhan niitäkin kertynyt.... ja väreissä löytyy. Tässä siis kaikki ovat ns. ohuita sukkalankoja. Kilomäärää en uskaltanut laskea ;)

Lankoja penkoessani  tein sen mitä monta kertaa olen aikonut eli keräsi mohairlangat ja -sekoitteet erilleen ja etsin niille uuden kodin. Itse olen nykyisin kamalan allerginen niille ja jo koskeminen kutisee käsiä.

Kerro minulle, miksi haluat nämä langat? Arvon kaikista halukkaista yhden, jolle lähetän koko satsin!  Muistathan laittaa kommenttiisi yhteystietosi (blogi tai sposti)! Lankoja on yhteensä 644g, lähinnä Kitten Mohairia, mutta mukana myös BBB:n mohairsekoitteita. Suurin osa täysiä keriä, mutta mukana muutama vajaakin. Langat ovat asuneet eläimettömässä kodissa, laatikon suojissa.