Lämmin kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Kaikkiaan 53 arvontalipuketta oli täytelty, suurin osa minulle tuttuja blogeja, mutta mukana muutama uusikin tuttavuus (Tutustun blogeihinne myöhemmin! ). Oli kiva lukea kommenttejanne neulesaavutuksista. Kiitos jokaisesta kommentista!

Mutta arvontaan.... Lapset tuolla katselevat filmiä ja huutelin heille että päättäkääpä yhdessä joku numero 1 ja 53 välistä. Nooh, jokainen joka on ollut tekemisissä 6 ja 7 vuotiaiden kanssa, tietää ettei ole ollenkaan helppo juttu päättää YHDESSÄ yhtään mitään. Joten molemmat lapsukaiset antoivat numeronsa ja siitä sitten vain laskin alusta loppuun päin kommetteja ja numeron kohdalle osuva oli voittajakommetti.  Tytär valitsi numeron 20 ja sen kohdalle osui Sini, Poika valitsi numeron 2 ja sen kohdalle osui AnneM!  Onnea teille!  Lähettäkää spostiini (löytyy tuolta yläkulmasta) yhteystietonne ja lempivärinne, niin lahjon teitä ensi viikon aikana!

Eilen kotiuduttiin reissusta. Kivaa oli, mutta kiva oli tulla kotiinkin! Ja tein minä lankaostoksiakin, mutta ei niistä tämän enempää, koska osa päätynee SNY-lahjuksiin. Kyllä on kivaa että SNY-kierros alkaa! On mukava miettiä lahjuksia. Ja tiedättekös, minä sain tänään Ihan Oikean Postikotin omalta SNY:ltäni! Ja oli siinä vallan salaperäinen viestikin. Yritin tihrustaa kortista postileimaa, mutta ei sitä siinä ollut :)  Oikeita postikortteja ei enää nykyään usein saa, kun emailit ja tekstarit ovat käytössä.

Lomalla autossa istuessa oli kiva neuloskella. Kahdet sukat tekaisin. Nämä perusvillasukat menevät lasten "varapapalle" kiitokseksi avusta. Lankana Seitsemän veljestä, kulutus 96 grammaa. Kerän jämistä neuloskelin vielä Pojalle käsineitä, mutta ovat vielä kesken.Ennen reissuun lähtöä ehdin saada Muoriskaltakin postia ja osuuteni kimppatilauksesta. Tilasin bambupuikkoja ja testimielessa puuvillasukkalankaa . Lanka olikin hauska tuttavuus! Neuloin siitä Tytölle sukat ja tutustuin langan ominaisuuksiin. Lankaa nämä 32 kokoiset nilkkasukat söivät 36grammaa, 2.25 mm puikoilla.

Vaikka langan rakenne on yllä olevan kuvan mukainen, oli se yllättävän kivaa neulottavaa. Lanka on tosiaan tuollaista 5 säikeistä lankaa, täysin kierteetöntä. Ensin ajattelin että tuosta on ihan mahdoton neuloa ja että säikeet karkaavat koko ajan, mutta ihmeesti ne pysyivät menossa mukana. Neulepinta on langan säikeisyydestä johtuen "froteemainen". Kivaa pintaa ihan sileänä neuloksenakin. En tiedä sitten miten tälläiseen lankaan esim. pitsimallit soveltuvat.

No, nyt täytyy lähteä maalaushommiin!