Minuun on iskenyt kuin salama kirkkaalta taivaalta into tehdä kirjoneulelapasia! Juu-u...muistan vielä miten tuskaista ja työlästä oli tehdä niitä sydänlapasia ennen joulua. Haluan oppia tekemään kauniita kirjoneulelapasia ja tuon halun innoittamana kävin katsomassa paikallisen kirjaston käsityökirjat. Yksi tosi mahtava kirja löytyi eli Eva Maria Lesznerin Kirjokintaita ja -myssyjä. Siinä on toinen toistaan upeampia neulemalleja! Noiden kimppuun on aivan pakko käydä. Jo tänään.

Työn alla on myös Tytölle neule lilasta Hifa-langasta (kuva ed.postauksessa). Se on pian kainaloissa menossa, pyörönä teen. Malli kehittyy neuleen edetessä, en tiedä ihan vielä itsekään millainen on lopputulos. Tyttären ainut vaatimus neuleesta oli "tytöllistä ja pitsiä".

Arvonnan voittanut Anna ja bongauksen voittanut Hamsteri ovat jo saaneet palkintonsa. Anna sai vihreää Kitten Mohairia kaksi kerää, tuikkukynttilöitä ja Enkelin Eväspussin magneetin. Hamsteri sai samanlaisen setin mutta lanka oli ruskeaa Kitten Mohairia.  Kuvia en muistanut ottaa.

Nyt suunnittelemaan lapasia :)