Olipa tämä Syyssetti-vaihto mukava! 

Sain Pirjolta aivan ihanan vaihdon! Katsokaa vaikka:

Tarpeeseen tullut saksikotelo ja koriste, jonka aion laittaa saksien perään roikkumaan.   Kauniin väriselle kankaalle Pirjo on pistellyt syyslehtiä. Lisäksi mukana oli teetä ja ihania, tuoksuvia kynttilöitä. Tykkään kovasti näistä, Kiitos!

********

Minä lähetin vaihdon  kaimalleni

Tälläisistä palasista kokosin alla näkyvän kuutio neulatyynyksi. Mallit ovat ylärivissä: vasemmalla Lizzie Katen mallistaFall Crazy osanen, keskimmäinen on Bent Creekin The Red Thread. Alarivissä vasemmalla on osanen Bent Creekin mallista Autumn Row, keskellä syyslehtiä anne-les-petites-croix:n  mallista  Coeur de l`Automne ja oikealla osanen Lizzie Katen mallista Welcome All Seasons. Fontit ovat Lizzie Katen mallista Welcome All Seasons.

Saksikotelon pistelyt ovat samasta  anne-les-petites-croix:n  mallista  Coeur de l`Automne kuin neulatyynyssäkin. Hieman yksinkertaistin joitain kohtia mallista ja tietenkin jouduin niitä soveltamaan alkuperäisestä sydämen muotoisesta mallista koteloon sopiviksi osasiksi. Värit ovat oman maun mukaan valitut.  Ja fontit ovat tähänkin saman kuin neulatyynyssä. Molemmissa pistelyissä on käytetty siis samaa fonttia, samoja lankasävyjä sekä osittain samoja malleja.