Vaikka minulla on kesäloma, on elämä silti kovin kiireisen tuntuista. Käsityöt eivät edisty siten kuin ennen lomaa suunnittelin. Neulerintamalla on valmistunut vain tämä Shetland Triangle (kirjasta Wrap Style). Tämän neuloa tikuttelin Pirjo-Riittalta OuNe:n ystävänpäivävaihdosta saamastani Wetterhoffin Sivillasta. Huiviin kului lankaa 84g. Kaunis tästä tuli, mutta oli tämän loppuun saattaminen kyllä melkoinen työvoitto. Kyllästys meinasi iskeä, mallikuvio kun on aika yksinkertainen. Vallan sopiva neulottavaksi telkkaria katsellessa.

Viimeaikoina sormet ovat syyhynneet vallan kamalasti ristipistojen pariin ja vanhoja lehtiä ja malleja on tullut tutkailtua melkoisen paljon. Varastoja penkoessani oli pakko todeta, että muliinilanka- tilanteeni on vallan surkea; suurtäydennys pitäisi tehdä. Oletteko jostain muilta mailta ostaneet isompaa määrää lankoja kerralla?

Oupsin:n sydänvaihtoon tuleva työ alkaa olla jo viimeistelyä vaille valmis. Vähän mietityttää että onko se ollenkaan saajansa tyylinen. Tarvittaessa ehtinen vielä toteuttaa vaihtoehto B:kin. Mieli tekisi muutenkin aloittaa vaikka ja mitä! Ideoita ja ajatuksia on niin ettei tiedä mistä aloittaa. Eri asia on, moniko ajatuksista sitten loppujen lopuksi valmistuu tai pääsee edes työstö-vaiheeseen!

Salainen ristipistoystäväkin alkaa! Jospa siihen osallistuisi.

Oikein mukavaa juhannuksen aikaa teille kaikille! Pitäkää huoli itsestänne ja läheisistänne!