Eilen sain ihanaa postia kaksin kappalein! Toinen oli paljastusposti Salaiselta Syyspiristäjältä  ja toinen oli Oupsin jouluvaihto.

Viimekuukaudet ovat olleet ihania kun ikinä ei ole voinut arvata että milloin Syyspiristäjältä tulee postia. Ja usein sitä on tullutkin ja vallan ihania juttuja onkin tullut! Upeita rasioita sullottuna täyteen kaikenlaisia ihanuuksia ja kauniita pistelymalleja. Ihania! Jossain vaiheessa aloin jo hieman arvaillakin että kuka tämä salainen postittaja on, koska postileimoissa luki Oulu, käsialassa oli jotain tutunoloista ja hauskojen korttien sanankäänteet olivat niin valloittavia,  Ja oikeaan osuin, Salainen Syyspiristäjäni oli Oupsista tuttu Anne

Paljastuskirjeen mukana oli namisuklaata ja tämä pienen, pieni ja hentoinen biscornu. Miten näin pientä ja sievää  pystyykään tekemään!

Tuhannet kiitokset Annelle ihanasta syksystä ja täydellisistä yllätyksistä! Ja saman verran kiitoksia Lennulle vaihdon järjestämisestä!


Toinen postipaketti sisälsi Oupsin jouluvaihdon. Sain sen Marja-Liisalta. Ja olikin niin ajatuksella koottu ja niin minulle sopiva! Kiitos, kiitos, kiitos!  Sain huolella pistellyn ja viimeistellyn projektipussukan, joka on niin iso että sinne mahtuu oikein hyvin esim. lehti tai malli pistelyineen.  Lahjan mukana oli huikean vihreää Mokkasukan sukkalankaa, ristipistolehti, lankarenkaita ja M-kirjain kiinnitettäväksi esim. pistelyyn.  Ja namisuklaatakin hienossa sydänrasiassa! Tuo rasia onkin tosi hyvä päällystettäksi jossain vaiheessa pistelyllä!

Oikein isot kiitokset Marja-Liisalle tästä ihanasta vaihdosta!