Ihana syyspiristäjä lähetti taas ihanaa postia! Tätä mallia olen ihaillutkin Violariumissa ja tuumaillut ostoa, vaan nytpä sen sain! Kiitos, kiitos, kiitos!


Kun on paljon ajateltavaa, tekevät kädet työtään sukkakutimissa. 

Tässä  (taas) Supervauvan polvisukat ohuista sukkalangoista ja Ison Miehen villasukat Seiska Veikasta.


Tässäkin Seiska Veikasta naisen kokoa olevat villasukat sillä perinteisellä ohjeella, joka taisi uusimmassa Novitassakin olla. Kiva malli!


Ja tässä Tyttärelle polvisukat Regian Hand-dye Effect-langasta. Mukavan näköiset sukista tuli, mutta ikävää lankaa se oli neuloa. Langassa juoksee "irrallaan" ohut kuitu ja se tarttui kokoajan puikkoihin ja muutenkin lanka oli kovin löyhäkierteistä. Värit näissä langoissa kyllä on tosi upeat ja ehkäpä siksi siedän langan ominaisuudetkin.


Poika toivoi löysää myssyä ja saamansa pitää. Langaksi hän halusi tämän Novitan Jambon. Oli miltei kidutusta tämän teko... ranteet huusivat  hädissään apua kun tätä 10mm ratakiskoilla tikutin menemään.  Vielä lapaset pitäisi samasta langasta tehdä...puuh.Sytyck-haastettakin on jo kovin pureskeltu ja mietiskelty. Pian sitä pääsee työstämään!  Teen aiheesta oman postauksen lähiaikoina.