Kesä taitaa olla kauneimmillaan, mutta tämä tyttö se vaan valmistautuu syksyyn. Pitää aikanaan aloittaa, että varmasti ehtii. Molemmille lapsille neuloin jämälangoista (luulenpa noista löytyvän Seitsemää Veljestä, Jannea ja Maijaa, ehkä vielä jotain muutakin) kynsikkäät, joihin saa "hupun" sormien päälle. Mikäs sellaisten nimi nyt sitten taas olikaan? Monta lankanyssäkkää sain noihin käytettyä. Molemmat söivät lankaa noin 50g/ pari.



Idenan Raggegarn-sukkalangasta  neuloin sukat, ohjeena käytin Socks, socks, socks-kirjan Purl Lace Socks-mallia. Tosin jouduin kaiken laskemaan uusiksi ja muokkaamaan, koska tämä lanka on paa-aaljon paksumpaa kuin ohjeessa käytetyt. Lankaa sukat söivät 76g, 3.5mm puikoilla.  Nämä menevät varmastikin jossain vaiheessa jollekulle lahjaksi, eli omistajasta ei ole vielä mitään tietoa. Olen huomannut, että on ihan hyvä olla pieniä neulomuksia jemmassa, jos joskus sattuu unohdus käymään ja tulee äkillinen lahjan tai muistamisen tarve.



Arpavoitot Sinille ja AnneM:lle lähtivät eilen postin mukaan. Olisivatkohan huomenna perillä?

 Ilmoittauduin mukaan tähän saksalaiseen salaisen huivin neulontaa. En osaa sanaakaan saksaa, mutta lupailevat tuolla että ohjeet tulisivat sitten englanniksikin. Syyskuussa tulee ensimmäinen ohje. Mielenkiintoista!



Otin taas pitkästä aikaa esiin sen Smartista aloittamani  punaisen villatakin. Hihat ja huppu enää puuttuu.  Aloittelin minä uutta huiviakin, Ene`s Scarf.  Näin kesällä ei vain paljoa ehdi neuloskella, mattojen pesu ja mehujet keittely vievät nyt paljon aikaa. Vielä se syksy ja pimeät illatkin saapuvat ja silloin on kiva uppoutua sohvan nurkkaan ja neuloa!