Eilen sain viimeisteltyä Pojalle Isoveli-langasta puseron. Poika kylläkin heti sovitettuaan totesi että: "Kutittaa, en tykkää." Ei suostunut laittamaan edes kuvaamista varten päälle :S Tyttö siis mannekiinina. Paita onnistui ihan hyvin, vaikkakin Isoveli-lanka on tosi viheliäistä neulottavaa. En tiedä, onko muilla vastaavaa kokemusta, mutta minulla se "söi" sormenpäät ihan nahattomiksi -AUTS. Helpotuksen huokaus pääsi kun sain tuon valmiiksi.  Malli siis Novita syksy/2006 nro36.


Tämän monien tekemän pannan sain jo viimeviikolla valmiiksi, nyt vasta kuvasin. Tuosta tykkään! Kiva ja nopsa malli, ja tuo on tosi hyvän tuntuinen päässä. Noita täytyy tehdä lisää erivärisinä. Kuvassa taas Tyttö mannekiinina.


Eilen aloitin itselleni tekemään uusimmasta Novitasta mallia nro 22, tosin teen sen lyhyemmällä helmaresorilla ja ruskeasta Nallesta. Minä sitten tykkään tuosta ruskeasta väristä! Ja Isoveljen jälkeen Nalle tuntuu suorastaan luxus-langalta :D Malli on oikein mukava tehdä, leppoista pitsiä jota pystyy tekemään telkkaria katsellessa. Takakappale on pian puolessa välissä.