Olen ihan häkeltynyt saamistani kehuista koskien lilaa neuletta! Kiitos!  Jokaisella kommentilla on minulle suuri merkitys.  Vastailenpa tässä samalla kommenteissa esitettyihin kysymyksiin: Juuli kysyi että valahtaako neule olkapäiltä alas. Hyvä kysymys! Meinasipa ensin valahtaakin, mutta pitkällisen tuotesuunnittelun ja  tuskaisen tuokion jälkeen sain neuleen mitoitettua oikein ja omille olkapäilleni sopivaksi   (en kerro montako kertaa piti purkaa). Nyt se ei valu :)
Outi kysyi että josko julkaisisin ohjeen  Ullassa tai Novitan Neulomo-sivuilla. Ei ohje mitään salaista tietoa ole, eikä sinällään mikään kovin erikoinenkaan. En vaan oikein tiedä onko se "Ulla-kelpoinen" tasoltaan ja laadultaan. Mutta kirjoittelen ohjeen ylös kun ehdin ja ainakin täällä blogissani sen julkaisen jossain vaiheessa.

Tunnistatteko näiden sukkien mallin?


Malli on Ulla-lehden Laine-sukka, mutta tein jokatoisen kerroksen oikeaa, kun ohjeessa taas neulotaan joka kerroksella mallineuletta. Lanka on Opalia ja puikot 2.5 mm bambut. Näistä oli tarkoitus tulla sukat Ystävälle, mutta en tiedä vielä maltankokaan antaa :)