Mihin tämä aika menee kuin ei ehdi blogia päivittämään eikä juuri neulomaankaan?
Elokuun puolella ehtivät valmistua nämä lapset. Suunnittelin näitä Lapasvaihtoon, mutta en ole ollenkaan tyytyväinen neuloksen jälkeen, joten saavat luvan jäädä itselle. Lankanä näissä käytin Jannea, ja sitä kului 86g, Tarvitsen ihan selvästi harjoitusta kirjoneuleisiin.Syyskuu vaihtui ja -10% -projekti alkoi. Syyskuun alkaessa lankavarastoni koko oli 29.506grammaa, josta tuo 10% on 2.951grammaa. Siinäpä sitä urakkaa riittää loppuvuodelle! Lahjoitin työpaikalleni pari kerää (280g) Seitsemää veljestä, mutta en tässä vaiheessa laske lahjoitettuja lankoja vielä tuohon 10%:n. Jos tulee "tiukkapaikka" joulukuun lopussa, lasken vasta sitten. Ensisijaisesti siis pyrin neulomaan tuon 10%.

Nyt syyskuun aikana olen neulonut  Lapasvaihtoon toiset lapaset. Koska en niitä vielä ole postittanut, laitan kuvan myöhemmin.Tässäpä parit raitasukat Janne-langan jämistä. Menevät kummitytölle (50g) ja siskolleen (60g). Näin kirkkaita värejä on kiva neuloa.

Muistatteko kun bloggasin ystävien pienestä keskosesta? Nyt hän on päässyt kotiin ja voi hyvin. Painaa jo 2500g! Olen niin, niin onnellinen heidän puolestaan. Nyt pääsen neulomaan prinsessalle pieniä vaatteita.