Viime aikoina neulomisaika on ollut hyvin vähäistä. Päivät töissä ja illat on mennyt Miehen aputyttönä yläkerran rakennusprojektissa. Huh-hei, onneksi ollaan jo loppusuoralla!


Pari päivää sitten sain viimeisteltyä Tyttären villatakin. Siitä tuli Tyttären uusi lempparineule!

 Malli on Novitan syksy 2007-lehdestä, malli numero 75. Tein aika paljon muutoksia malliin: Ohje oli suunniteltu Nallelle, langan vaihdoin lankavuoresta löytyneeseen marjapuuronpunaiseen Seitsemään veljekseen (jota menikin yllättävän paljon, 428g kokoon n. 125cm). Langan vaihtuessa piti sitten vähäsen laskeskelle silmukoitakin uusiksi. En tykännyt ohjeen pintaneuleesta, se meni heti vaihtoon. Taskuihin ei lanka riittänyt, hihojen pyöriöitäkin piti rukata että sain neuleen istumaan. Paljon muutoksia, mutta alkuidea Novitalta kuitenkin.

Henna jätti minulle ekoteko-haasteen edelliseen postaukseen.
Minun ja perheeni ekoilu on hyvin arkipäiväistä. Ei ehkä kovin suurta ja merkityksellistäkään, rikka rokassa kuitenkin. Käytämme paljon kangaskasseja, kierrätämme mahdollisimman paljon, kompostoimme, käytämme paljon (?) energia-lamppuja. Tuossa ehkä tärkeimmät :)

Sain eilen kirjastosta Punokset Puikoille-kirjan lainaan. Se on kyllä tosi ihana kirja! Tekniikkaosiot mielenkiintoisia, neulemallin monipuolisia ja niissä on todellakin Uutta Ideaa. Tuo täytyy kyllä ostaa itsellekin jossain vaiheessa.