Tiedättehän Te ne huonot päivät, jolloin on paha mieli, kaikki menee myttyyn, Mies on kurja ja Lapset marisee, tukka on huonosti, kukaan ei välitä ja olo on muutenkin ihan syvältä?  Sellainen olo,  joka on joka kuukausi, mutta toisina kuukausina potenssiin miljoona? Juu, sellainen päivä oli alkuviikosta. Ja se päivä oli potenssiin kaksi miljoonaa.


Se oli se sama päivä jolloin  tilasin lankaa GetKnittedistä, tilasin kirjoja Amazonista ja tilata paukautin vielä IK:n vuosikerran.....   Niin, onneksi näin pahoja päiviä ei ole ihan joka kuukausi. Mutta vointi helpotti! Ja sehän se oli pääasia!

Tänään tuli se lanka! Se on ihanaa! Alelaarista löytyi ihanaista Rowanin 4ply soft-lankaa Irish Cream-värisenä. Ostin sitä oman neuleen verran, malli vielä odottelee löytymistään. Tuo väri on niin minulle sopiva. Tykkään kovasti.



Kirjat eivät ole vielä tulleet ja lehteäkin saa varmaan hyvän tovin odotella.

No, nyt on ihan hyvä mieli, Mies on ihan jees, Lapset on ihania, tukka siedettävä, muutama minusta välittää ja muutenkin elämä tuntuu ihan kivalta. Näin sitä vaan pienet käsityöostokset kohottavat mieltä :D

Ja tämänkin takia on hyvä mieli! Sain tällaisen kunnianosoituksen Tellulta ja Kikolta! Sydänlämpöinen kiitos teille molemmille!



Kenelle sen itse ojentaisin? Molemmat joilta sen itse sain, ovat sen ansainneet -moninkertaisesti. Kiko on luova ihminen ja tekee upeita, mielikuvituksellisia käsitöitä. Tellu jaksaa aina kokeille uutta ja ehtii neuloa poikien paimennukselta. Mutta  Kangaskasalle haluan sen nyt  ojentaa!  Hän tekee upeita käsitöitä monipuolisesti. Hän on ihmisenä ihan huippuihana *halaus*