Vanhenin jokunen päivä sitten (Miten monta kertaa nainen voi täyttää 25v?)  ja siitä hyvästä sain vanhemmiltani aivan ihanan lahjuksen; määräyksen ostaa tietyllä summalla lankaa! Lanka olisi käytettävä minulle itselleni tulevaan neulomukseen! Kun kotona-kotona satuin olemaan, otin suunnan Tapion Kauppaan ja sieltä ostin  langat villatakkiin ihan itselleni ja vielä pari kerää uutta Portugalilaista lankaa ihan testausmielessä.



Olen jo kauan ajatellut tekevän tuon Kauneimmat Käsityöt 1/2005 mallin nro 19 ja nyt sen toteutan, pikku muutoksin tosin. Malli on minusta yksinkertaisuudessaan kaunis. Tuo on sellainen telkkarineuleeksi sopiva neulomus. Langaksi ostin Smartia  ihanan syvän punaisena. Eikös näin kesänkorvalla ole ihan hyvä aika neuloa villatakki?



Tämä on uuden uutukaista Portugalilaista lankaa, puuvilla-pellavasekoitetta. Pehmeää, hieman kiiltävää pinnaltaan. Tästä tulee varmasti kaunis ja hyvin laskeutuva huivi!

Reissun aikana sain Tyttären kesäneuleen valmiiksi ja nyt se on pingottumassa. Ohjekin on kutakuin valmiina, Huomenissa saanen nekin tänne blogiin esittelyyn.