Nyt villatakki on valmis! Sitä tehtiin kauan ja hartaasti; aloitettu viime elokuussa ja valmiiksi se tuli eilen (no, puuttuu siitä vielä napit). Tykkäsin mallista, mutta joku siinä vaan hidasti. Välillä piti ottaa kaikki tahdon voima peliin että se etenisi. Se kannatti! Villatakista tuli juuri sopivan kokoinen ja muutenkin se onnistui lähes täydellisesti. Olen oikein tyytyväinen.

Malli on Novitan syksy 2006 lehden malli nro22 ja lankana on käytetty ruskeaa Nallea. Kuten huomaatte, resorit olen tehnyt oman maun mukaan, alkuperäisessä ne ovat huomattavan korkeat.

Lankaostoksiakin on tehty. Viimeviikolla sain Vilmiinan villapuodista tilaamani ale-langat, lilat Hifat. Ihanaa lankaa! Ja tänään sorruin  ostamaan ihanan punaista Kamenaa. Ihan vaan värin vuoksi ;)

 Hifa on ostettu tytön puseroa ajatellen ja sitä alankin neulomaan heti kun tämän illan blogikierros on valmis.  Kamenalle ei vielä ole suunnitelmaa.... mutta kyllä se sieltä tulee. Tiedättekös, minulla ei ole nyt yhtäkään neuletta puikoilla! Miten näin on päässyt käymään?

Tänään laitoin arpajaisvoiton ja bongausvoiton postiin, toivottavasti miellyttävät saajiaan!