Kurjaa, että työ haittaa harrastuksia. Viime aikoina aikaa on riittänyt neulomiseen ihan luvattoman vähän. Tämän huivin parissa olen nyhertänyt viimeajat:

Malli on kaikkien tuntema Ene`s scarf (Scarf Style-kirjasta). Herneenvihreää Woolia tähän huiviin kului 310 grammaa ja kokoa tälle kertyi tosi reilusti. Siipileveys on kokonaista 174cm ja korkeus 95cm (kevyesti pingotettuna!). Tykkään lopputuloksesta. Tämä on kiva antaa huomenna ystävälle.

Lauantaina olin OuNe:n (ja Oups:n) reissulla Tampereen messuilla. Olipa kyllä niin mukava päivä ; tällä jaksaa taas pitkästi syksyä eteenpäin.  Seura oli mitä mainiointa ja messutkin tosi mukavat. Lankaa sieltä tarttui minun mukaani sen verran paljon, että nyt sain heittää lopulliset  hyvästit -10%- tempauksessa onnistumiselle:Varovaiset suunnitelmatkin langoille jo on: pari huivia, muutamat sukat ja jokunen pari kirjoneulelapasia. Aikataulu ei vain näille suunnitelmille ole kovin tiukka. Tuon Pirkan raitasukkalangan taidan tänään keriä ja ottaa keskiviikkona junaneuleeksi. Lähden työkaverin kanssa keskiviikkona Helsinkiin mielenterveysmessuille ja luvassa on paljon istumista junassa ja vielä enemmän seminaareissa.

(Osaisiko joku neuvoa ongelmassa? Viime postaukseen saamani kommentit eivät näy blogissa, sähköpostiini ne ovat kyllä tulleet? Missä vika ja mikä neuvoksi? )