Lennu ja Tellu osallistuivat blogissani PIF:n ja nyt molemmat ovat lahjansa saaneet. Loppujenlopuksi keksin aika helposti mitä kumpaisellekin teen. Ja ihanaksi tämän projektin teki se, että molemmat ovat minulle nettimaailman ulkopuolellakin tuttuja. Lennu on ihana, ihana Oupsilainen, johon on ollut ilo tutustua ja Tellu taas on ikioma pikkusisko :)

Koska tiedän Lennun rakastavan syksyä ja pitävän La-D-Dan:n malleista, tiesin heti että hänelle teen Jasmine`s Star:n. Malli löytyy Just Cross Stitch-lehden vuoden 2003 joulunumerosta. Pistelyn tein Violariumista ostetulle, hunajan väriselle pellavalle. Haastavaksi tämän teki se, että en ole ikinä tehnyt mitään vastaavaa edes nelikulmaisena ja tämä malli kuuluu tehdä  tähden muotoon.  Tämä oli mielenkiintoinen ja varsin opettavainen projekti! 


Koska Tellu on siskoni, tiedän (tai ainakin luulen tietäväni) aika hyvin mistä hän pitää. Hän on joskus harrastanut itsekin pistelyitä ja olen häntä kovin aktiivisesti yrittänyt saada uudestaan hurahtamaan ristipistojen ihanaan maailmaan. Saapa nähdä milloin se tapahtuu!

Tellulle tein pikkuisen rasian ja pikku-koristeen. Nämäkin ihan ensimmäisiä lajissaan minun tekeminäni! Kyllä näissä näkyy, etten ole aiemmin tälläisiä tehnyt, mutta jostainhan sitä harjoittelu on aina aloitettava.Rasian kannessa oleva pistelyn malli on freebie jostain netin syövereistä. Nyt juuri muistilappu, johon osoite oli kirjoitettuan, on jossain hyvässä tallessa. Rasia on vaneria ja itse maalattu.

Koristeen mallin alkuidea on Cross Stitch lehdestä 1/2005. Alkuperäinen malli on Caroline Palmerin suunnittelema, mutta minä todellakin muokkasin sitä aika paljon ja lisäsin siihen nuo helmet.