Nyt se on valmis! Viimeistely vei hermot, puhumattakaan vetoketjun kiinnityksestä. Kyllä se vaan niin on, että kun malttaa tehdä valmistelut ja esityöt hyvin, niin itse kiinnitys on lasten leikkiä. Opin sen nyt (taas) kantapään kautta. Muistanko seuraavalla kerralla? Luultavasti en.
Aloitin tätä villatakkia jo viime kesänä, mutta se jäi neulekoria lämmittämään jossain vaiheessa. Nyt kun syystuulet alkoivat pikkuhiljaa puhallella, ajattelin tekaista sen loppuun. Alunperin mallina oli Kauneimmat käsityöt 1/2005 malli nro 19, mutta jouduin ohjetta muuttamaan tosi paljon. Käyttämäni lanka oli ohuempaa kuin mallissa, joten jouduin laskemaan kaikki silmukat uusiksi.  Raglaneiden kanssa piti kikkailla, että sain rintavarustukselle ja hartioille  lisää tilaa. On tuossa huppukin, mutta sattuipa nyt ettei selkäpuolesta ole kuvaa (samalla tavalla palmikot kuin edessä).Lankana oli Smart ja sitä kului kokonaista 690 grammaa. Kaikessa yksinkertaisuudessaan tästä takista tuli ihan kiva käyttövaate. Tykkään.

Nyt ei ole puikoilla mitään! Taidanpa aloitella Lapasvaihtoon lapasia. Langat on jo etsitty ja mallikin on jo mietittynä. Toteutus vain puuttuu.