Talvilomalla kävin Miehen kanssa reissussa ja automatkoilla oli aikaa neuloskella.  Knittyn Lace Ribbon scarf Novitan Cloud-langasta oli mukavan yksinkertaista autossa neulottavaksi. Sitä tein kahden keräsen (94g) verran, vain kolme mallikertaa ohjeen viidestä poiketen. Tämän saanee joku joskus lahjaksi, koska musta ei ihan ole minun värejäni. Ihan testimielessä tätä Cloud-lankaa ostin ja kokemus oli ihan miellyttävä. Tiedä sitten miten käyttöä kestää.

Koska tuttavapiiriin syntyy kevään mittaan monta vauvaa, neuloin jo valmiiksi (ehkä joku saa tytön?) pikkuiset sukat. Malli on se mainio Supervauvan polvisukka ja lankana käytin Wildfoote-sukkalankaa (24g). Nämä ovat söpöt!

Nämä sukat (56g) on ollut aloitettuna jo kaun, mutta inhasta langasta johtuen ovat marinoituneet korin pohjalla hyvän tovin. Lanka on Ewa`s sockenwollen puuvillasukkalankaa. Langasta tulee oikein miellyttävän tuntuista pintaa, mutta on se kyllä rasittavaa neulottavaa! Lanka on viisisäikeistä, eikä siinä ole ollenkaan kierrettä! Voitte vaan kuvitella mitä se on neuloa....

Tässä vielä lomakuva hauvelistamme (pian 5kk)!