Suunnittelin tekeväni kummitytölle synttärilahjaksi villatakin, mutta siitäpä taisikin tulla liian iso. Ohjetta ei ollut, vaan tein takin mutu-tuntumalla. Ja enpä tainnut tehdä mallitilkkuakaan.   Kummityttö on noin 120cm, mutta tämä takki on ainakin 10cm isompi. No, aika tavaran kaupittelee.  Tähän meni Seitsemän veljestä lankaa 288 grammaa. Mallineule on Feather and fun, napit löytyivät Miehen mummolta jääneestä  nappilaatikosta.-10% -projektin tilanne on syyskuulta seuraavanlainen: Neulottu -788 grammaa, ostettu 200 grammaa. Loppuprojektin aikana pitäisi neuloa vielä 2363 grammaa. Tiukkaa tekee. No, ei  tämä ole elämää suurempaa :) 

Tänään saan ehkä valmiiksi edellisessä postauksessa näytetyn äitipupun kappaleet. Aika monta pääteltävää lankaa ja ommeltavaa saumaa! Buuh. Kirjassa kappaleet on neuvottu tekemään tasona, mutta ihan hyvin ne voisi pyörönäkin tehdä. Tämän muistan seuraavassa neulelelussa. Nämä lelut ovat kiva tapa tuhota jämälankoja.

Pidän kyllä kovasti tuosta kirjasta. Sen voisi kyllä ihan itsellekin hankkia. Eilen illalla jo tein hintavertailua netin syövereissä, ja edullisimmallalla sen taitaa saada AdLibriksestä