Jokunen päivä sitten sain valmiiksi Liisan Lilja-huivin. Kiitos hienosta ohjeesta, Mielitty!  Huivia oli mukava tehdä. Tein sen ohuesta Pirkka-langasta ja sitä kului noin 90g. Neuloin huiviin kärjestä laskien vain viisi  mallikertaa, koska huivin saaja on pienikokoinen. Nyt siitä tuli noin 65cm korkea. Ja nämä minun kuvani ovat taas kerran nii-iin korkeatasoisia... hmph.Aikaisemmin esiteltyyn vauvasettiin neuloin vielä lisäksi sukkaset:


Nyt puikoilla on Kiri syvänpunaisesta Pirkka-langasta sekä villasukat. Se ruskea villatakkini on ufoutunut..... tykkään siitä, mutta en vaan millään viitsisi tehdä sitä loppuun.  Tuomas-projektiinkin osallistuin muutaman tilkun verran (kyllä ne tilkut ovat sitten puuduttavia neulottavia!).  Olen nyt kovasti innostunut huiveista (myöhäisherännäinen huivien suhteen?). Tässä samalla kun testailen eri huivimalleja, mietin että mihin malliin SNY-Marjalta saamani Rowanin Kidsilk Haze-langat käyttäisin. Ja kyllä tuo lanka taitaa vaatia mallikerran täydellisen hallinnan, sillä sitä taitaa olla liki mahdoton purkaa!

Tiedättekös, minä olen vallan hämmästynyt blogilistalla olevista tilaajieni määrästä! Lankavuori on alle puoli vuotias ja tilaajia näyttää tällä hetkellä olevan jo 96 -ihan huimaa!! Kiitos teille jokaiselle. Vierailkaa vastakin Lankavuoressa :)

SNY on nyt todellakin ohi osaltani. Minäkin paljastin itseni.... Langankierre-blogin Ionalle. Häntä oli mukava muistaa lahjoilla. En vieläkään tiedä oliko lahjojen saaminen vai lähettäminen mukavampaa -molemmat tasaväkisesti!

Nyt keitän kahvit ja uppoudun sohvannurkkaan Lankavuoren uumeniin :)