Vuosi ehti vaihtua ja vuoden ensimmäinen kuukausikin jo meni ihan ilman postauksia. Josko nyt istahtaisi ja kirjoittelisi muutaman sanasen neulomuksista.  Alkuvuosi on ollut ihan hurjaa kilpajuoksua ja organisointia. Kaiken kiireen vastapainoksi on ollut hyvä ja rentouttava neuloa. Kädet tekevät työtään ja aivot ovat narikassa.

 


Nämä menivät kahdelle ihanalle poitsulle lahjaksi; oranssinruskeat ovat Jannea ja siniset  Naganoa.Pienen, pienelle poikavauvalle  pikkuiset sukat ja tumput. Lanka Naganoa.

 


Tytär ihastui tuohon sateenkaarenkirjavaan  Seitsemän Veljestä- lankaan ja sai siitä sukat.  Loppulangalle laitettiin vähän mustaa kaveriksi ja saatiin vielä toisetkin sukat ja lapaset. Pääasia että lapsi tykkää :)
Tyttärelle pitkät  villasutat varpaista lähtien neulottuna. Näihin raidoitettiin Seitsemää Veljestä ja kahta erisävyistä Jannea. Kivat tuli.Novitan Noki-langasta tyttärelle säärystimet ja lapaset. Tuskin kauaa käytössä kestävät nuhjaantumatta.

 


Novitan Luxus Alpaca-langasta tuplalapaset tyttären viluisia sormia lämmittämään. Alla on sileät peruslapset, päällimmäisissä nirkkoreuna ja kämmenselällä kaksi sydänkuviota.Ja omia sormia lämmittämään Nalle-langasta neulotut sormikkaat.