Tänään postipoika toi minulle hauskan säkin (säkki ihan kirjaimellisesti), jossa laatikko. Laatikossa ihania, ihania kirjoja!  Niiden parissa aika kuluukin nyt mukavasti.Ensivaikutelma kaikista kirjoista erittäin myönteinen! Favorite Socks on juuri niin ihana kuin kuvittelinkin ja sisältää tosi kivoja sukkamalleja. Sensational Knitted Socks on rakenteeltaan hieman erilainen kuin muut omistamani sukkakirjat, mutta varsin pätevän oloinen näin äkkiselaamisella. Vaatii ehkä vähän totuttelua. Nyt alkaa sukkamallikirjastoni (katso kirjasivuni) olla jo aika kattava.

Omistan tuosta Harmony Guides-sarjasta jo ennenstään Volume2:n, joka sisältää paljon erilaisia mallineuleita. Tämä nyt ostamani Volume 5 keskittyy enemmänkin palmikoihin. Tykkään kovasti!

Villatakkini kappaleet alkavat olla viimeistelyä vaille valmiina... tekisinkö tänään sen vai lukisinko näitä kirjoja? Haluaisin saada villatakin valmiiksi, mutta viimeistely on nii-iin kurjaa hommaa.... näihin kirjoihin tutustuminen olisi paljon mukavampaa.


Ja olipa minulla "pieni" laskuvirhekin tullut :D  En ollut osannut laskea lankavarastoni määrästä oikein 10% ! Kiitos, Minna, kun korjasit! Tämä oikea tulos ei ole oikeastaan ollenkaan niin pelottava kuin se minun laskemani! Näin on paljon parempi :)   (Ja pienenee se siitä vieläkin, kun vähennän siitä tämän valmistuvan villatakin ja eilisen kötöstyksen.)