Arvatkaas vaan mitä olen neulonut? Sukkia..... kahdet sukat!Lankakerä on kadottanut vyöteensä, mutta jotain saksalaista, ohutta, sukkalankaa se oli. Neuloin kerästä itselleni 38 kokoiset ja pojalle 31 kokoiset sukat. Pojan sukkien kärkiin piti ottaa pätkä ruskeaa Nalle-lankaa. Raitoja en edes yrittänyt kohdistella, neuloin menemään vain. Omissani on jalan päällä 2o2n-ribbia ja pojan 3o1n-ribbiä. Hyvät perussukat tuli.

Osaankohan minä neuloa enää mitään muuta kuin sukkia? Alan olla jo niin työn uuvuttama ettei aivokapasiteetti enää riitä muuhun kuin perussukkiin. Kesäloma (viiden viikon) alkaa parin viikon kuluttua. Odotan sitä kovasti. Sitä ennen pitäisi kestitä Miehen "Amerikan sukulaisia" ja pitää pojan 6 vuotis synttärit. Ja käydä töissä.


Neuloin minä liinankin, mutta se joutui aikalailla saman tien purkuun. Ei hyvä. Teen joskus sen uudelleen.  Sain sen edellisessä postauksessa esitellyn sinisen lankasyttyrän selviteltyä ja sitä ohuen, ohutta punaistakin on jo vähän selvitelty. Tuo työ raastaa hermoja ja sitä ei voi tehdä kuin hetkisen kerrallaan. Hidasta se on.

Tintsku haastoi minut kertomaan itsesäni 7 asiaa, joita ette vielä tiedä.... aika vaikea juttu!

1. Juon Paljon kahvia. Aamu ei voi alkaa ilman kahta, isoa, mukillista kahvia. Kahvi ei saa olla liian väkevää. Ja tilkka maitoa mukaan.  Muumimukista.
2. Viihdyn kotona oikein hyvin. Olen kotihiiri. Välillä on kiva käydä jossain, mutta kyllä kotona vaan on mukava olla.
3. Olen järjestö-ihminen. Toimin kolmessa järjestössä (liiankin) aktiivisesti.  Ja tykkään. Välillä väsyn niihin, mutta sitten taas tykkään.
4. En voi sietää meteliä. Hermostun metelissä.
5. Tykkään valvoa illalla myöhään ja sitten aamulla väsyttää.
6.
Inhoan itsekkäitä ihmisiä. Omanapaisuus saa minut näkemään punaista.
7.
Olen sosiaalinen ihminen ja tykkään olla ihmisten kanssa, mutta kaipaan usein yksinäisyyttä. Nautin yksinäisistä illoista, kun lapset ovat jo nukkumassa ja Mies iltavuorossa töissä. 

En haasta ketään, mutta tämän voi tästä siepata mukaansa kukanen haluaa!