Ihan ensimmäiseksi lämmin kiitos SNY:lleni!  Sain häneltä tänään tosi kivan kirjan, saman sarjan kirjoja minulla onkin ennestään jo kaksi! Tykkään tuosta sarjasta, koska ovat kannesta kanteen täynnä asiaa ja mallineuleita. Ei mitään turhaa, vaan juuri sitä mitä tuon tyyppisessä kirjassa pitääkin olla. Oikein paljon kiitoksia!



Eilen sain valmiiksi vauvan vaatesetin. Olipas hauska pitkästä aikaa neuloskella noin söpöä! Omalle tyttärelle ei enää söpöt neuleet kelpaa, vaan pitää olla jo "isojen tyttöjen" -tyyliä. Lankana käytin HjerteGarnin Blend bamboota jota kului 120 g.  Lanka ja neulos on ihanan pehmeää, mutta jotenkin liian lötköä ja hengetöntä minun makuuni. Hiukan katsoin mallia ja alkuohjeistusta jakkuun Kauneimmat Käsityöt 4/2003- lehdestä, mutta aika paljon jouduin muuttamaan. Ohjeessa ei ollut riittävän pientä kokoa ja käyttämäni lanka on ohuempaa. Myssyn ja tossut tein näppituntumalla. Vaatteiden koko on noin 48-50cm.




Kummipojalle Joensuuhun lähtee nämä villasukat. Edelleenkin siis neulon jämälankoja pois. Nämä söivät 56 grammaa Janne-lankaa.



Viime lauantaina oli OuNe:n tapaaminen Luohualla  Pökkylän Punaisella Tuvalla ja minäkin ensikertalaisena uskaltauduin mukaan.  Oli kiva tavata teitä kaikkia! Toivottavasti nähdään pian uudelleen!  En minä ihan ilman lankaostoksia sieltä pois päässyt... 200grammaa sukkalankaa tuli mukaani ja samalla kasvattamaan neulottavaa lankamäärääni -10%-projektiin. Yllättävän hyvin hillitsin itseni :)