Tein toiset Kerttu-sukat. Malli on kyllä tosi kiva. Tällä kerralla lankana siniharmaa Janne. Aiemmin esitellyt vihreät Kertut sain äitini ja nämä menivät anopille äitienpäivänä. Molemmat pitivät sukista kovasti.



Kiitos ihanista nimiehdotuksista Tyttären neuleeseen! Niitä oli hauska lukea. Kirjoitin kaikki ehdotetut nimet alekkain paperille ja annoin paperin Tyttären tutkailtavaksi. Jokainen, jonka tytär on ollut 7-8 vuotias, tietää että päätöksiä ei tuossa iässä ole ollenkaan helppo tehdä. Ei todellakaan. Oli hauska kuunnella hänen selityksiään ehdotettujen nimien hylkypäätöksiin. Mielenkiintoisia mielleyhtymiä nimistä tuli Tyttärelle. Monen tuskaisenkin hetken ja jahkailun jälkeen Tytär päätyi Persikkameri-nimeen. Valinnan perustelut:  "Persikka on lempihedelmä ja kauniin värinen. Meren ääni on kaunis."

Tämän ehdotuksen oli antanut Kikon Esikois-tytär. Kiitos hänelle siitä! Kiko, laitatko sähköpostiini (löytyy tyolta yläkulmasta) tyttäresi yhteystiedot, iän, lempivärin ja joitain "lempijuttuja". Niiden perusteella sitten Tyttären kanssa suunnittelemme pikkupalkinnon. Sen lähetys menee varmasti ensiviikon loppupuolelle, koska nyt kaikki liikenevä aika menee Pojan hoivaamiseen. Häneltä leikattiin eilen nielurisat ja nyt hän on kovin kipeä.