Vuosi vaihtui ja aloinpa minäkin monen muun bloggaajan tavoin katsomaan että mitä onkaan tullut tehtyä neulerintamalla kuluneena vuonna.  Yllätyin kovasti kun aloin selailla blogiani; en muistanutkaan että olen tehnyt näin paljon! Tai no... paljon ja paljon... se on kovin suhteellinen käsite. Aloitin blogini heinäkuussa ja kesästä lähtien kaikki neulomukset on kirjattu blogiin. Alkuvuonnakin neuloin paljon, ainakin yhden neuleen itselleni ja monet, monet lapaset, pipot ja sukat. Tässä tilastossa kuitenkin nyt vain  heinäkuulta asti:

Lasten myssyjä/hattuja 4kpl
Lasten neuleita  6 kpl
Sukkia 10 paria
Aikuisten neuleita 2 kpl
Vauvasettejä (=myssy, tumput, sukat) 2kpl
Kämmekkäitä 3 paria
Lapasia 4paria
Vauvantossuja 1pari
Hiuspanta 1kpl
Kauluri 2 kpl
Kolmiohuivi päähän 1 kpl
Hartiahuivi, pitsiä 2kpl

Olen tyytyväinen, että vuoden vaihtuessa keskeneräisiä neuleita oli vain yksi ja sekin työn alla oleva villatakkini. Siinä on pian kaikki kappaleet valmiina ja alkaa viimeistelytyöt. Kun vaan viitsisi.

Eilen ilotulistusta kuunnellessani neuloin loppuun nämä sukat:

Lanka on OnLinen sukkalankaa (väri Indian color) ja työkaluna on 2.5mm bambut. Väritys suorastaan ilotulitusmainen :) Ihan perussukkana neuloin, varpaista päin tosin ja päälle tein 4o2n-ribbiä. Nämä jää omia varpaita lämmittämään.

Tänään töissä (juu-u, meillä töissä ehtii neuloa!)  neuloin Tytölle fifin. Se on nyt pingottumassa. Esittelen sen huomenna.

Ilotulitus-sukkieni myötä toivotan kaikille teille lukijoilleni Lankaisaa Uutta Vuotta ja Ihania Hetkiä käsitöiden parissa!