Kun yksinäinen 50 gramman kerä Emmebi:n Vogue-mohairsekoitetta ja halu kokeilla salomoninsolmuja Tiitsan mainioilla ohjeilla yhdistyy, syntyy  tälläinen:
No, nyt tuota on kokeiltu ja yksinäinen lankakerä hyödynnetty, mutta totesin että salmoninsolmut eivät ole minun juttuni. Liian yksitoikkoista hommaa minun makuuni. Asuste kyllä sopii Tyttären kesämekkoon kuin nakutettu (ei yllä kuvassa!).

Viimeaikoina olen neuloskellut näitä:
Punaisen Smart-villatakkini etu- ja takakappaleet ovat kainaloissa asti menossa. Joutuisaa, mutta tylsähköä neulottavaa. Print O' The Wave-huivin keskiosa on valmis, vain reunus puuttuu. Huivia oli oikein mukava neuloa, mutta tuli Iso Ongelma; kadotin toisen lankakerän.... tiedän kyllä että se on jossain, mutta en nyt juuri millään muista että missä se Jossain on... 

Tälläisen pikasniikkerit tekaisin eräälle tuttavalle jämä-SeikaVeikasta Helmiksen ohjeella. Ovat kyllä kuvassa tosi hassun näköiset, kun ovat aika isot minun jalkaani. Ohje oli kyllä vallan näpsäkkä. Noitapa voisikin tehdä puuvillasukkalangoista kesäsukkasiksi itselle.Lämmin kiitos taas kaikille kommeteista! Poika voi jo hyvin, ensimmäinen viikko leikkauksen jälkeen oli kamala.  Kikon tytär sai palkintonsa Persikkameri-nimestä. Oli hauska Tyttären kanssa miettiä sopivia juttuja palkintoon. 

On joskus hauska lukea tilastoista että millä hakusanoilla blogiini on eksytty. Tämän hetken hauskin lienee "vauvan pääkallon muotoilu" .  Ei, tästä blogista ei kyllä tuollaista tietoa löydy, sen takaan.

No, nyt jatkan sen Jossain-paikan etsimistä..... (syyttävä katse kohdistuu Neulovaan Tyttäreen....).